Peer Brohl. Koncept og logo

kvalitetsstempel_peerbrohl-sortLogo og koncept med mening for møbelpolstrer Peer Brohl.

Peer Brohls ny logo og stempel. Stemplet vidner om, at det er en investering i kvalitet at få  værdifulde designmøbler ombetrukket hos Peer Brohl.

SKAKS indhenter en meget eksklusiv tilladelse fra Arne Jacobsens Design I/S til at lave et Peer Brohl stempel/logo med Arne Jacobsens skrifttype “ Århus – typografien”. Denne styrke det visuelle budskab om Peer Brohls anerkendte kvalitet. Arne Jacobsens Design I/S kender Brohl familiens høje niveau at  kvalitetes restaurering af Arne Jacobsens stole, og derfor får Peer Brohl den eksklusive tilladelse.


WHO
: Peer Brohl har Sydkystens Boligmontering. Firmaet ligger i Snekkersten i nordsjælland. Han er 2. generation som møbelpolstre. Hans far og farfar var også blandt de bedste dygtigste møbelpolstrer. Det er dem man ringer efter hvis 30 Arne Jacobsens design stole skal ompolstres, Det var Brohl familiens arbejde kendt for. Det er kvalitet der holder.


UDFORDRINGEN:
Peer synes han trænger til et nyt website, han synes at der er svind i kunderne til Sydkystens Boligmontering.
Peer Brohls far var nok mere udadvendt forretningsmand end Peer er. Peer er dog en ufattelig anerkendt Møbelmand der kan sit håndværk til fingerspidserne. Peer synes der er mange kunder som fravælger ham på prisen. Kunderne finder en møbel polstrer, som bruger dårlige kvalitet i materialer og en knap så holdbar løsning – men  de får et billigere produkt.

SKAKS Design:
Jeg forslå at Peer skal holde fast i hans høje kvalitet. Han skal fortælle kunderne at det er en investering de køber. Kunden skal have et bevis på det.

Hvis man ejer en stol til +35.000, som kan holde sin værdi, hvis den blot har den bedste polstring, så er det jo en investering de køber.

Jeg foreslår Peer at lave et kvalitetsstempel og certifikat. Så bør kunden aldrig være i tvivl om at møblet holder sin værdi. Dette er også en fordel ved videresalg.

Design:
-Firmaet skifter navn fra Sydkystens Boligmontering til Peer Brohl Møbelpolstrer.
-De får et logo/ stempel som vidner om kvaliteten af Brohls arbejde. Dette stempel placeres i  bunden af møblet.
-De får et nyt website der viser hvad de kan, hvordan de arbejder, og hvem deres flotte kundeportfølje er.

HOW:
Jeg indhenter en meget eksklusiv tilladelse fra Arne Jacobsens Design I/S til at lave et Peer Brohl stempel/logo med Arne Jacobsens skrifttype “ Århus – typografien”, som kan styrke det visuelle budskab om Peer Brohls anerkendte kvalitet. Arne Jacobsens Design I/S kender Brohl familiens kvalitetes restaurering af Arne Jacobsens stole, og derfor får Peer Brohl den eksklusive tilladelse.

 

4 år efter fortæller Peer Brohl  at det har en effekt med stemplet og certifikatet. Han kan se at det er et argument for kunderne. Han har i øvrigt lige fået en betragtelig opgave fra et stort ministerie, der skulle have deres Børge Mogensen møbler istandsat.

Comments are closed.